La catalana Anna Navarro és la dona més influent del món en l'àmbit de la tecnologia el 2020, segons Analytics Insight. La revista especialitzada en informació sobre el sector tecnològic i l'anàlisi de la big data ha premiat la vicepresidenta de NetApp, l'empresa número 1 a escala global en emmagatzematge de dades i amb seu a Silicon Valley. El portal Exterior.cat ho ha anunciat aquest dilluns explicant que l'executiva ha rebut la distinció per la seva "trajectòria professional, la contribució a l'enginyeria global i per a visualitzar la dona en l'àmbit de la tecnologia".

La revista li dedica una portada i una entrevista i a més, també inclou una llista amb una desena de dones influents al món. "Hi ha moltíssimes dones arreu del món i de diversos àmbits professionals que també mereixen aquesta distinció, però m'ha tocat a mi i em sento molt emocionada", ha declarat Anna Navarro -Anna N. Shlegel és el seu nom professional- a Exterior.cat.

L'executiva d'Olot és la cap de Women in Technology juntament amb diverses directives més, i està especialitzada en estratègies de contingut i globalització dins el sector tecnològic. Actualment és la vicepresidenta de NetApp i lidera un equip format per dos-cents professionals, des d'enginyers fins a escriptors tècnics, passant per comunicadors.