Lara Croft, la famosa arqueòloga i aventurera de ‘Tomb Raider’, s’ha convertit en una poderosa força en la indústria del videojoc, i ha deixat una empremta indeleble en pràcticament totes les facetes de l’entreteniment. Des de ser nomenada ambaixadora de l’excel·lència científica fins a aparèixer en directe en una gira amb la banda U2, la protagonista de l’exitosa franquícia ha sigut present en les vides de desenes de milions de persones a tot el món.

Amb més de 30 videojocs llançats i centenars de guardons rebuts, l’heroïna s’ha convertit en una icona cultural durant 25 anys a les pantalles de videojocs i en les de Hollywood, lluitant contra dinosaures T-Rex, desenterrant artefactes antics i salvant el món d’alguna apocalipsi, la Lara ha viscut aventures en desenes de països, ha explorat els mars Mediterrani, l’Adriàtic i Andaman, s’ha endinsat a l’Antàrtida i al Cercle Polar Àrtic i ha redescobert l’Atlàntida i l’illa perduda de Yamatai.

Un any de celebracions

Amb això, des de la desenvolupadora anuncien l’inici de les celebracions pel 25è aniversari de ‘Tomb Raider’, que duraran un any, inclouran inspeccions en profunditat dels principals jocs de la franquícia, així com materials dels arxius, entrevistes amb els desenvolupadors, activitats de la comunitat, partides en directe i molt més. Des de Crystal Dynamics s’ha confirmat que, durant els pròxims mesos, l’estudi revisarà la línia dels principals jocs de ‘Tomb Raider’, i se centrarà en un joc cada mes. Estarem atents per conèixer tots els detalls i novetats que s’ofereixin des de la companyia durant els pròxims mesos.