Google Maps ha integrat el servei de pagament mòbil Google Pay per tal d'oferir als usuaris la possibilitat de pagar els parquímetres i el transport públic.

El pagament de l'estacionament al carrer està disponible a Android des d'aquest dimecres en més de 400 ciutats dels Estats Units, com Boston, Houston, Los Angeles, Nova York, Washington DC, amb la integració de les solucions Passport i ParkMobile.

L'usuari veurà, quan s'acosti al seu destí seguint el mode navegació, un missatge que indicarà 'Pagar per estacionament'. Només es demanarà indicar el número del parquímetre i el temps que deixarà el cotxe aparcat per poder pagar la tarifa.

Aquesta funció de pagament utilitza Pay, l'aplicació de pagament mòbil de Google, que també permet realitzar pagaments en el transport públic

Per Android s'estendrà a 80 agències de transport de tot el món "en les pròximes setmanes", segons informa en el seu blog oficial.

Google Maps permet veure en les direccions de trànsit l'opció de pagament amb el mòbil en les agències de transport associades. Amb aquesta funció es podrà adquirir per endavant el bitllet i podrà mostrar-se en el telèfon en arribar a l'estació.