Telegram ha introduït en el seu servei les videotrucades grupals amb un límit de fins a 30 participants, una funció que complementa amb la possibilitat de compartir pantalla.

Les videotrucades grupals de Telegram s'inicien des dels xats de veu del servei de missatgeria, on s'ha introduït una nova icona amb forma de càmera. Els vídeos poden fixar-se, perquè els assistents es vagin unint i encenent la càmera.

Telegram assenyala en el seu blog que les videotrucades grupals estan disponibles per a les primeres 30 persones que s'hagin unit al xat de veu, encara que ampliarà aquest límit "ràpidament".

Com a complement, també ha introduït la funció de 'compartir pantalla' i ha millorat la supressió de soroll en els xats de veu, que compta ara amb un interruptor que permet activar o desactivar la supressió de soroll segons la importància que tingui el so ambienti.

Les videotrucades grupals estan optimitzades per a pantalles més grans, de tauletes i ordinadors, de tal manera que permeten veure els assistents, i la llista de participants, amb diferents opcions de quadrícula.