La caiguda mundial de tots els serveis de Facebook, entre ells WhatsApp, va ser notícia la setmana passada. Per evitar quedar incomunicats, molts usuaris van recórrer a altres plataformes de missatgeria instantània com Telegram. Amb la intenció d'evitar la migració de més usuaris a altres aplicacions, WhatsApp està preparant noves actualitzacions que arribaran pròximament.

Reaccions als missatges

Els usuaris de WhatsApp podran inserir una emoticona per a respondre als missatges que rebin. Les possibles reaccions seran un cor, una cara rient, una cara enfadada, un somriure, un m'agrada o un no m'agrada. Twitter i Instagram fa temps que compten amb una opció semblant. Així ho explica el portal WABetainfo, especialitzat en novetats d'aquesta plataforma.

Transcripció d'àudio

Encara es desconeix si estarà disponible per a la nova versió, però l'equip està treballant perquè l'aplicació transcrigui els àudios de manera automàtica.

Aturar l'enregistrament d'una nota de veu

Amb la nova actualització es podrà gravar una nota de veu, aturar-la i continuar amb l'enregistrament més tard. En aquest sentit, s'implantaran dos nous botons. L'acció es podrà fer tantes vegades com sigui necessari. Així ho avança WABetaInfo.

Vídeos sense volum

Aquesta nova funció permet canviar la configuració de l'aplicació perquè els vídeos es reprodueixin sense so, encara que el volum del telèfon estigui activat.

Funció multidispositiu

Amb la nova versió es podrà iniciar sessió i utilitzar l'aplicació des de diferents dispositius amb un sol compte. A més, WhatsApp Web i WhatsApp Desktop podran funcionar sense que el telèfon tingui connexió a internet.