Ibai Llanos ha publicat una oferta de feina al portal Infojobs. L’‘streamer’ va explicar dijous passat que casa seva serà la seu (o ‘gaming house’) del seu club d’‘e-sports’, enfocant així el seu futur en un projecte que comparteix amb el futbolista del Barça, Gerard Piqué. Per això, Ibai busca una persona amb un perfil molt concret per incorporar-la al seu equip durant els pròxims tres mesos.

L'oferta s’ha fet viral ràpidament. En concret, busquen una persona especialitzada en comunicació audiovisual per fer fotografies, vídeos i altres activitats de creació de contingut multimèdia.

Aquests en són els requisits de l'oferta de feina d'Ibai

Segons l’oferta publicada per Ibai Llanos, es busca «una persona que sigui el meu nou/nova Màster per fer fotos i vídeos que molin del meu nou equip d’‘e-sports’ i per a altres esdeveniments especials».

Per accedir a la feina cal complir uns requisits, entre els quals no hi ha una experiència mínima, sinó «que sàpigues treballar en equip, que t’agradi fer fotos i muntar vídeos que molin amb el programa que tu vulguis, i que t’apassioni el món de l’‘streaming’ i els ‘e-sports’ tant com a nosaltres. Estem canviant la p*ta història i ara tu també pots formar part de grans projectes amb nosaltres».

A més, l’‘streamer’ basc ha explicat que l’horari de feina és «molt flexible», donant la possibilitat de triar el torn; i que qui aconsegueixi el lloc podrà treballar «fins i tot en pijama, sempre que m’entreguis a temps totes les creativitats que et demani».

L’oferta recull que tota la feina es farà des de casa. Quant al sou, s’especifica que serà d'entre 2.100 i 2.400 euros bruts al mes. A més, serà el mateix Ibai qui seleccioni el seu pròxim Màster. El presentarà al seu canal de Twitch i la persona seleccionada acudirà a la presentació oficial del nou equip d’‘e-sports’ de l’‘streamer’. Aquest esdeveniment tindrà lloc el 15 de desembre, per la qual cosa el candidat hauria d'incorporar-se de forma immediata.

Més enllà dels ‘e-sports’

A més del seu equip d’‘e-sports’, Ibai Llanos continua oferint tota mena de contingut al seu canal de Twitch. Recentment, l’‘streamer’ va conversar amb Pau Gasol a través d’aquesta plataforma. A més, altres esportistes han triat el seu canal per fer alguna entrevista, i el basc fins i tot va ser a la presentació de Leo Messi amb el PSG.

Tot i així, Ibai Llanos no només atrau esportistes. L'últim anunci que ha fet ha estat que retransmetrà les campanades el 31 de desembre a través del seu canal conjuntament amb el presentador Ramón García.