WhatsApp està en constant evolució. L’aplicació podria portar interessants novetats amb la finalitat de protegir la privacitat dels usuaris. L’empresa de missatgeria instantània vol afegir una tercera marca de verificació blava quan un usuari faci una captura de pantalla durant una conversa.

L’actualització pot arribar després de les queixes de molts usuaris a les xarxes socials on afirmen que l’aplicació no té prou mètodes de seguretat.

La tercera marca de verificació blava apareixerà en futures actualitzacions quan es realitzi una captura de pantalla en una conversa grupal. Apareixerà el següent avís: «L’usuari (xxx) ha fet una captura de pantalla. Per la seva seguretat, no proporcioni cap informació personal, podria ser víctima de frau o extorsió».

Amb la versió actual de l’eina, quan només hi ha una marca de verificació significa que el missatge ha sigut enviat, quan hi ha dues marques de verificació significa que ha arribat al servidor i s’ha enviat; quan es tornen blaves, significa que el destinatari ha llegit el missatge.