TikTok està experimentant problemes aquest dimecres que impedeixen als usuaris utilitzar la xarxa social amb normalitat. Els usuaris estan detectant problemes per accedir a la xarxa social des d’un ordinador o tauleta. Així mateix, tampoc carrega amb normalitat des d’un dispositiu mòbil.

La plataforma xinesa falla de manera intermitent des del dia 4 de novembre, segons la web Downdetector, tot i que a Espanya s’ha aguditzat de forma massiva uns minuts abans de les 16.00 hores d’aquest dimecres, hora peninsular espanyola, i fins poc després de les sis de la tarda.

Encara que la caiguda ha sigut global, aquesta mateixa pàgina apunta que la zona més afectada a l'estat ha estat Madrid, que ha patit problemes de manera massiva. Barcelona i altres ciutats costaneres, com València o Almeria, han tingut problemes a un nivell menor. I també hi ha problemes de registre en zones de Galícia, Múrcia, altres províncies andaluses, les províncies de Salamanca i Valladolid i la ciutat de Bilbao.

Passades les sis de la tarda d’aquest dimecres s’ha solucionat el gruix dels problemes d’accés, tot i que hi havia usuaris que continuaven reportant fallades de manera aïllada i intermitent, com ha anat passant des del dia 4.