Mòbils

Apple valora cancel·lar la producció d’iPhones SE

Els motius d’aquesta decisió es trobarien en una distribució menor de l’esperada dels iPhones de gammes més baixes, i en la preocupació per l’increment dels costos que tindria un disseny de pantalla completa

Un iPhone SE

Un iPhone SE / EP

EP

El full de ruta d’Apple per als seus següents productes inclouen un nou iPhone SE, més econòmic que la resta de dispositius, del qual la companyia estudia cancel·lar-ne la producció massiva davant la recessió que portarà l’any 2023.

L’analista Ming-Chi Kuo ha advertit que Apple es planteja cancel·lar o posposar la producció massiva d’iPhones SE 4, que previsiblement es llançaria el 2024, atenent la seva última investigació.

Els motius d’aquesta decisió es trobarien en una distribució menor de l’esperada dels iPhones de gammes més baixes, i en la preocupació per l’increment dels costos que tindria un disseny de pantalla completa en el nou iPhone SE.

«Com a resultat, és possible que Apple hagi de reconsiderar el posicionament del producte i el retorn de la inversió per a l’SE 4», anticipa l’analista en un fil a Twitter. La seva cancel·lació també ajudaria la companyia a sobreomplir la recessió global que s’espera el 2023.