‘Software’

Microsoft té una caiguda generalitzada: Outlook, Teams i Office deixen de funcionar

La companyia tecnològica confirma que el problema ja està resolt després d’haver afectat la xarxa de diversos països, entre els quals Espanya

Sede de Microsoft.

Sede de Microsoft. / GONZALO FUENTES

Redacción

Microsoft Teams, Outlook i Microsoft Store han patit una caiguda generalitzada als seus servidors que han deixat milers d’usuaris sense poder accedir a les seves pàgines. La companyia tecnològica ha informat que la incidència s’ha començat a experimentar a primera hora del matí. Segons el portal de Dowdetector, Microsoft ha experimentat una forta caiguda pels volts de les set del matí, el gegant tecnològic ha dit a Twitter que han identificat el problema i que finalment ha quedat resolt després d’haver deixat més d’una desena de països amb incidències a la seva xarxa, tot i que continuen rastrejant què ha pogut provocar un col·lapse en el sistema.

La web Downdetector ha revelat que la incidència ha afectat més de 3.700 informes d’usuaris a múltiples països com els EUA, el Brasil, el Canadà, Espanya, França i el Regne Unit, tal com recull també Microsoft al seu portal.

Segons la informació que estan compartint els afectats a les xarxes socials, entre els serveis caiguts hi hauria també Microsoft Graph, OneDrive for Business, SharePoint Online i Exchange Online.