Twitter torna a caure a tot el món

L'equip tècnic de la xarxa social feia un canvi intern que ha provocat "algunes conseqüències no previstes" i ha derivat en errors d'accés i ús de l'aplicació

Europa Press

Diverses funcionalitats de Twitter, com la que permet una vista prèvia de les imatges de continguts enllaçats, han deixat de funcionar poc després d'un canvi intern dut a terme per la companyia aquest dilluns a les 18 h. És la segona caiguda de l'aplicació d'Elon Musk en menys d'una setmana.

"Algunes parts de Twitter poden no estar funcionant com s'espera ara mateix. Hem fet un canvi intern que ha tingut algunes conseqüències no previstes. Estem treballant ara mateix en això i compartirem una actualització quan estigui arreglat", ha assenyalat la companyia en el seu perfil oficial en la xarxa social.

Els principals problemes s'han registrat en les versions de l'aplicació de l'empresa per a escriptori, que no ha permès a alguns usuaris accedir a la xarxa social.

A més, els enllaços publicats en els tuits, com els que porten a una notícia, tampoc estan funcionant i en fer clic en ells es genera un error en comptes de remetre a una altra pàgina.

Una altra caiguda a nivell mundial

Fa tot just cinc dies la xarxa social va tenir també una caiguda a nivell mundial que va provocar que els usuaris tinguessin problemes per accedir al seu ‘timeline’ i per visualitzar els seus missatges privats.