L'enginyosa solució d'Ikea per carregar el mòbil sense que et moguis del sofà

Així funciona el nou aparell llançat per l'empresa sueca

Archivo - Fachada y zonas exteriores pertenecientes a la tienda Ikea de Villaviciosa de Odón, en Madrid (España)

Archivo - Fachada y zonas exteriores pertenecientes a la tienda Ikea de Villaviciosa de Odón, en Madrid (España) / Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

H. M Z.

La disposició del mobiliar influeix més del que ens podem imaginar a l'hora de reordenar una habitació. Podar una tauleta aquí o allà pot acabar essent un problema per a activitats quotidianes, com ara carregar un dispositiu o connectar els cables de la teva zona de treball. Per això, qualsevol solució que permeti recarregar la bateria del telèfon sense haver de deixar de fer-lo servir és benvinguda. Hi ha qui opta per utilitzar bateries externes i altres per renunciar a un espai confortable per poder deixar el mòbil al costat de la font d'alimentació. Però això ja no cal. Remenant com sempre entre les webs de les principals marques, a Vida i estil hem trobat una pràctica sol·lució que ofereix Ikea.

Si per alguna cosa és coneguda la marca sueca, a més de pels preus dels seus productes, és per l'àmplia varietat de productes d'ús quotidià que posa a disposició dels seus clients. Si passeges per les seves botigues, no només hi trobaràs mobles. L'empresa s'obre cada dia a més articles per fer de casa teva un lloc molt més confortable a un preu assequible.

En aquest cas, la solució de la companyia sueca per carregar el mòbil i altres dipositius electrònics no implica renunciar a la manera tradicional, sinó que actua com a intermediària. Si els endolls queden massa lluny del teu abast a l'hora de treballar i necessites tenir el telèfon mòbil al costat, pots optar per 'Lörby', un carregador USB que, a més, et donarà l'oportunitat de carregar fins a tres dispositius alhora. L'article, a més a més, té un imant o amb una pinça perquè el puguis fixar a la taula de treball o a qualsevol altra superfície. El preu és de 19,99 euros i està disponible en color negre.