La Cadena COPE ha presentat aquest dimarts la seva última incorporació per a l'equip d'esports, el periodista Manolo Lama, que arriba a l'emissora després de sortir de la Cadena SER i que ha assegurat que és on volia ser i que farà tot el que sigui possible perquè "la COPE estigui a dalt".

Durant la seva presentació en roda de premsa, Lama també ha recordat als seus antics companys de la SER i ha assegurat que tant l'equip directiu com els seus companys li han desitjat sort i han tingut amb ell "un tracte extraordinari", facilitant-li la sortida. "Ha estat dur, vaig treballar 30 anys en l'altra empresa, aquella era casa meva i quan un deixa casa seva, pateix i ho passa malament", ha indicat.

Pel que fa al seu futur, ha afirmat que se sent il·lusionat, "molt a gust" i "molt feliç, com quan et canvien d'escola i et trobes amb els teus antics companys de l'EGB". "La meva il·lusió és que ens vagi molt bé i que la gent ens doni suport", ha subratllat Lama, que ha assegurat que en els esports no hi ha "ideologies" i les coses es fan "amb el cor".

Preguntat pel motiu pel qual ha demorat la seva arribada a la COPE des que a l'estiu es comencés a parlar del possible canvi, el periodista ha assenyalat que se n´ha anat "quan ha pogut". Així mateix, ha afirmat que s'ha mogut per amistat i per companyonia, i s'ha mostrat convençut que alguns dels professionals de l'equip d'esports que s'han canviat de la SER a la COPE "haguessin guanyat els mateixos diners o més i haurien estat ben tractats "si s'haguessin quedat a l'emissora de Prisa.

Sobre el seu futur a la televisió, el periodista ha indicat que seguirà presentat l'informatiu de migdia amb Manu Carreño a Cuatro, ja que Telecinco "sembla que confia" en ells.

Per la seva banda, l'excompany de Lama a la SER i nou company a la COPE Pepe Domingo Castaño ha assegurat que amb l'arribada del periodista "s'ha completat el trencaclosques". També Paco González ha donat les gràcies a la COPE per portar a "aquesta pilota d'or".

Mentrestant, el president de la Cadena COPE, Fernando Giménez Barriocanal, ha mostrat la seva satisfacció per la marxa de l'emissora i ha apuntat que amb l'arribada de Lama es "culmina la renovació dels esports de COPE", que "sempre han tingut un paper important "dins de la vocació catòlica i generalista de la cadena.