06 de juny de 2013
06.06.2013

Dyango escandalitza 13tv

El cantant català reivindica la independència de Catalunya al programa 'Mas claro agua' del canal eclesiàstic

06.06.2013 | 11:37
Dyango, en directe a 13tv

Dyango s'ha convertit en trending-topic. La seva intervenció al programa 'Más claro agua' de 13tv, durant el qual va afirmar ser independentista, ha generat una infinitat de comentaris a favor i en contra del cantant.

La periodista Isabel Durán parlava sobre el concert que es farà al Nou Camp amb diferents artistes per cantar a favor de la llibertat. Duran criticava que mentre el Govern s'encarrega de difondre les "bondats de ser espanyol" a Catalunya es fan concerts independentistes.

Entre els cantants que acudiran a l'anomenat 'Concert per la Llibertat' hi ha Dyango, que va connectar via telefònica amb el programa de 13tv per explicar la seva posició.

"Com és que vostè va a un concert per la independència de Catalunya?, va preguntar Duran." Doncs m'he sentit espanyol tota la vida però curiosament ara em sento més català que espanyol ", li va respondre Dyango.

El veterà artista va afirmar que en la situació actual caldria celebrar un referèndum a Catalunya i, en última instància, aconseguir la separació d'Espanya.

La periodista va recordar que Dyango cantava el 'Suspiros de España' i li va preguntar que sentia quan cantava aquella cançó. "Un artista no pot sentir tot el que canta", va explicar el cantant català.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook