José Tojeiro, cèlebre per aparèixer al programa «Código Uno» de TVE en els anys noranta relatant un robatori a casa seva, va morir dimecres passat a l'Hospital Naval de Ferrol.

Segons informa el Diari de Ferrol, el cèlebre personatge televisiu, fins el seu ingrés hospitalari, era resident de la Residència Germanes dels Ancians Desemparats de Piñeiros, al municipi de Narón.

Les seves restes van ser incinerades i d'acord amb el publicat, recollides per la seva única filla que les traslladarà fins a la seva ciutat d'origen, Cariño.

"Me echaron droga en el Cola-cao"

José Tojeiro serà recordat com una de les icones televisives de la història d'Espanya. La seva cèlebre narració del modus operandi de tres prostitutes que haurien realitzat a casa seva en els anys noranta va encunyar un dels moments més recordats per totes les generacions: "Me echaron droga en el Cola-cao".

D'acord amb el que va narrar llavors, Tojeiro hauria contractat el servei de dues prostitutes, una rossa i una altra morena, que en el transcurs de la cita l'haurien sedat per robar-li els diners d'una assegurança guardada a Suïssa i que amagava en el seu habitatge de Cariño.

Des de llavors, el document de TVE s'ha publicat a diverses plataformes d'Internet frases com "el plaer de la presbitación" o la ja famosa "Me echaron droga en el Cola-cao" han passat a formar part del patrimoni cultural universal.