Dos osonencs de soca-rel com Albert Om i Llucià Ferrer acompanyaran aquest diumenge Jordi Jacas, xef del restaurant El Molí de l'Escala, en una aventura gastronòmica que els portarà fins a l'interior d'un assecador de llonganisses de Vic. Quin lloc millor hi podria haver per fer un Menú degustació amb l'expert Jordi Jacas? El programa de TV3 (20.25 h) posarà a més a prova Albert Om per saber si és més ràpid que Llucià Ferrer preparant un pica-pica per a 60 persones.

Menú degustació (abans Menú cap de setmana) és un docuxou gastronòmic presentat per Llucià Ferrer i el xef del Molí de l'Escala, Jordi Jacas. Cada setmana, el programa visita un municipi de Catalunya, on cuinen en espais insòlits i sorprenents. A cada capítol també els acompanya i ajuda un convidat famós. Amb una durada de 30 minuts, Menú degustació fa un acostament a l'univers gastronòmic lúdic, divulgatiu, intens i entretingut alhora. Hi conflueixen diferents registres televisius: reptes, coaching, trucs, competicions, entrevistes, tocs d'humor... Al final de cada capítol es posa a prova la imbatibilitat de la cuina de les àvies: elles itervenen per fer les seves propostes.