13 de abril de 2015
13.04.2015

Cuatro estrena avui la 14a temporada de la sèrie policíaca "CSI: Las Vegas"

13.04.2015 | 00:00
El personatge de Catherine Willows apareixerà en el capítol 300

La sèrie CSI: Las Vegas torna avui a dos quarts d'onze de la nit a Cuatro amb l'estrena de la seva 14a temporada, en la qual l'equip de forenses s'haurà d'enfrontar a un despietat i esmunyedís assassí que reprodueix l'Infern de Dant en els seus crims.
Distingit amb més de 60 premis internacionals, el reeixit drama d'investigació forense creat per Anthony E. Zuiker i produït per Jerry Bruckheimer i Carol Mendelson arribarà aquesta temporada als 300 episodis, amb un capítol especial que suposarà el retorn de Catherine Willows (Marg Helgenberger) i en el qual també apareixerà Jason Priestley, conegut pel seu paper de Brandon Walsh a Sensación de Vivir.
A més, la nova temporada de la sèrie inclourà un cross over amb CSI: Cyber, nova seqüela de la saga CSI protagonitzada per Patricia Arquette. També hi apareixeran altres grans secundaris de la cinematografia nord-americana com Eric Roberts (Los mercenarios), James Callis (El diario de Bridget Jones) o Annabella Sciorra (Los Soprano).
En el capítol d'aquesta nit, Russell liderarà la recerca de Morgan i Ellie Brass, segrestades per un metòdic criminal que ha mobilitzat la policia de tota la ciutat.
D'altra banda, en els pròxims episodis, el doctor Robbins (Robert David Hall) viatjarà a Mèxic per fer l'autòpsia de l'Ana, la filla adolescent d'un gran amic. A més, Sara Sidle (Jorga Fox) descobrirà una bomba adossada a una víctima, i Julie Finlay (Elisabeth Shue) es veurà immersa en una violenta baralla en un bar contra un home que la voldrà violar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema