La segona i darrera temporada de la sèrie d'acció El Príncipe arribarà aquesta nit a Telecinco. La ficció protagonitzada per José Coronado, Álex González, Hiba Abouk i Rubén Cortada competirà directament amb Allí abajo, la reeixida comèdia que Antena 3 va estrenar la setmana passada.

Produïda per Mediaset España en col·laboració amb Plano a Plano, El Príncipe mantindrà en els seus nous capítols les senyes d'identitat que l'han convertit en la sèrie revelació de la temporada i en un autèntic fenomen de masses: passió, intriga, acció, girs inesperats i un elenc de luxe. No obstant això, els seguidors de la ficció hauran d'esperar a la tardor per conèixer el seu desenllaç. Telecinco ha dividit aquesta segona i última temporada, que en total té 18 nous episodis, en dues parts.

Amb localitzacions reals gravades a Malta, Ceuta i Granada; un nou escenari situat al luxós xalet on resideixen Fàtima i Khaled; i la tecnologia d'avantguarda per als efectes visuals, els nous episodis arriben amb més ambició que els de la primera entrega.

La segona temporada d'El Príncipe presenta com a novetats les incorporacions d'actors com Jesús Castro (El Niño), Nerea Barros (La isla mínima) i Ahmed Younossi (La pecera de Eva).

El primer capítol de la nova entrega de la sèrie arribarà després de l'emissió d'una introducció de Supervivientes, el reality de la cadena Telecinco que inclou la participació d'un grup de famosos de la televisió.