15 de abril de 2015
15.04.2015

"Valor afegit" celebra el seu programa 500 reflexionant sobre com sortir de la crisi

18.04.2015 | 07:08

Valor afegit, el programa de divulgació econòmica de TV3, arriba aquesta nit a l'emissió 500, amb més de dotze anys en antena. Per aquest motiu, el programa ha renovat la seva imatge i ha celebrat l'aniversari amb una sessió al Palau Macaya de Barcelona, en què professors i empresaris van reflexionar sobre la sortida de la crisi.
A les 23.55 h, el programa oferirà un ampli resum d'aquesta sessió, titulada "Sortir de la crisi, de la teoria a la pràctica", i on dos prestigiosos professors i tres destacats empresaris van buscar respostes a la crisi en una trobada conduïda i moderada per Albert Closas i Pere Gaviria, director i subdirector del format.
Els espectadors podran seguir les reflexions dels professors Anton Costas i Ramon Adell, dues cares conegudes al programa, on han col·laborat des dels inicis. Com a professors d'Economia han participat en moltes ocasions a Valor afegit aportant reflexions i coneixements.
Anton Costas compagina l'activitat docent amb la presidència del Cercle d'Economia. Ramon Adell també combina l'activitat docent amb altres càrrecs en organitzacions com la patronal Foment del Treball, on és president de la comissió d'Economia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema