La primavera la ficció altera. Amb l'arribada del mes d'abril, totes les cadenes comencen a estrenar els seus projectes estrella, i provoquen noves lluites per l'audiència que es van succeint gairebé tots els dies de la setmana. Després de l'estrena d'Allí abajo, la comèdia que s'ha revelat en una de les revelacions de la temporada, aquesta nit arriba Vis a vis, un drama carcerari amb algunes trames semblants a la reeixida sèrie de Netflix Orange is the new black.

Vis a vis intentarà des d'avui seduir l'audiència que durant les últimes setmanes ha sabut fidelitzar la sèrie Bajo sospecha. La nova producció de Globomedia, creada per Daniel Écija, Álex Pina, Iván Escobar i Esther Martínez Lobato, es veurà directament les cares amb La que se avecina de Telecinco, i molt aviat també a les noves entregues d'Águila Roja, a La 1 de TVE.

Convivència i suspens

La nova aposta de ficció del grup Atresmedia és un thriller que es desenvolupa dins i fora d'una presó, i gira al voltant de les vivències al centre penitenciari de Macarena (Maggie Civantos), una jove fràgil i innocent que al cap de poc temps d'entrar-hi es veu immersa en un embolic. A més de l'impacte que li suposa posa fi de cop a la seva rutina, aviat descobreix que tothom segueix la pista d'uns diners robats.

La ficció es vertebra a través dels ulls d'aquest personatge, que ha d'evolucionar i adaptar-se a un món salvatge i amb regles pròpies, on la supervivència esdevé la màxima prioritat. Allà dins ha d'aprendre a buscar "padrins".

Najwa Nimri, Berta Vázquez, Alba Flores, María Isabel Díaz, Inma Cuevas, Laura Baena i Marta Aledo són algunes de les companyes de Macarena a la presó.