El que va unir Perdidos, que no ho separi la televisió. L'actor Jorge García, l'inoblidable Hurley de la sèrie de JJ Abrams, s'incorpora a l'elenc de Hawaii 5.0 en els episodis de la cinquena temporada que Cuatro estrena aquesta tarda, a partir de les 17.35h. Les noves entregues d'aquest celebrat remake de la sèrie d'acció policial que va fer furor des de final de la dècada dels 60 i fins a principi dels 80 arriben carregades de sorpreses.

Després d'una breu intervenció en la temporada anterior, l'arribada a Hawaii 5.0 de Jorge García suposarà el retrobament oficial amb Daniel Dae Kim, que va donar vida al gelós Jin en la sèrie del 2004. Els fans de Perdidos també tornaran a emocionar-se amb la presència de nou en aquesta temporada de Terry O'Quinn (John Locke), que reprendrà el seu paper de Joe White. Així, tres icònics actors d'una de les sèries més reeixides dels darrers anys es troben novament junts en una paradisíaca illa.

Els camins es tornen a creuar

Es van conèixer a l'institut, fa ja uns quants anys, però la vida els ha portat per camins molt diferents. Chin (Daniel Dae Kim) és ara un destacat agent federal en permanent estat de lluita contra el crim. Jerry (Jorge García), per la seva banda, s'ha convertit en un amant de les teories de la conspiració. El seu permanent estat de paranoia pot acabar resultant clau per a la investigació de determinats crims. Un pacient infectat per una soca letal de grip, el segrest de la filla d'un Navy Seal, l'assassinat d'un periodista que investigava un cabdill africà o el robatori d'una bomba nuclear són alguns dels casos que investigaran Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) i el seu equip en aquesta nova entrega d'episodis.