Joc de trons ha tornat a fer-se un lloc en el Llibre Guinness dels Rècords a convertir-se, amb la seva cinquena temporada, en la sèrie que ha arribat a més països de forma simultània.

En la passada edició del llibre, Joc de trons aparèixer en l'apartat d'entreteniment i celebrities pel dubtós honor de ser la sèrie més piratejada del món. Ara, la ficció basada en la saga literària de George RR Martin torna a aparèixer a les pàgines del llibre amb un nou rècord.

Maisie Williams (Arya Stark en la sèrie) ha estat l'encarregada d'acceptar l'honor de formar part de l'edició de 2016 del Llibre Guinness dels Rècords en nom del repartiment i l'equip de la sèrie.

Segons les dades del Llibre Guinness dels Rècords, el segon episodi de la cinquena temporada de Joc de Trons, emès el passat 20 d'abril, va arribar a 173 territoris de tot el món de forma simultània.

L'edició de 2016 del Llibre Guinness dels Rècords sortirà a la venda el proper 10 de setembre.

L'equip de Joc de trons segueix incorporant nous personatges de cara a la sisena entrega de la sèrie. Els últims a sumar-se al repartiment de la sèrie han estat Susan Faress (Hunted) i Eddie Eyre.

Sobre el paper que tindrà Faress en la sèrie, es desconeixen els detalls ni amb què personatges de Ponent estarà relacionat. Mentre que, Eyre donarà vida a Ser Alfred Hunrith.

Aquests dos actors se sumen així als nous rostres de la pròxima entrega, entre els quals destaquen Ian McShane, Max Von Sydox i Sebastian Croft.

Joc de trons tornarà amb nous enigmes i conflictes a l'abril del 2016. A aquesta sisena temporada li seguiran almenys dos més, tal com han explicat els showrunners de la sèrie, atès que HBO no està disposada a deixar escapar tan aviat la seva ficció de més èxit i vol, almenys, vuit lliuraments i fins i tot, una precuela.