06 de octubre de 2016
06.10.2016

El canal FX renova la sèrie "American Horror Story" per la setena temporada

06.10.2016 | 00:00

Bones notícies per als seguidors d'una de les sèries més terrorífiques del moment, amb el permís dels morts vivents de The Walking Dead i la seva preqüela. El canal nord-americà FX ha confirmat la renovació, per la setena temporada, d'American Horror Story. La ficció creada per Ryan Murphy i Brad Falchuk tindrà una nova tanda d'episodis que s'estrenaran la tardor del 2017.
Segons recollia ahir el portal Deadline, la cadena de cable nord-americana ha emès un comunicat en el qual confirma la renovació i elogia el treball dels dos creadors i productors. "Amb el seu equip de guionistes, Murphy i Falchuck han realitzat un gran treball, demostrant sempre una enorme capacitat per reinventar-se, i ens sentim orgullosos de renovar la confiança en ells", assegura el text.
Des de la primera temporada, la franquícia ha aconseguit nombrosos reconeixements, entre els quals destaquen 15 premis Emmy, dos Globus d'Or, un premi de l'American Film Institute a la sèrie de l'any el 2013 i 4 guardons en els Choice Television Awards. La sisena tanda d'episodis, que porta per títol Roanoke, es va estrenar el 16 de setembre i registra novament una audiència que no baixa dels 3 milions per episodi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook