02 de març de 2017
02.03.2017
40 Años
40 Años

Merlí renova per una tercera temporada

En els nous capítols, el carismàtic professor de filosofia veurà com una nova mestra li qüestionarà el seu lideratge

02.03.2017 | 17:30
Francesc Orella.

"Merlí", la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d´Héctor Lozano i direcció d´Eduard Cortés, tornarà una temporada més: la tercera. La nova tanda de capítols de les aventures del professor de filosofia, Merlí Bergeron, i els seus peripatètics es començaran a rodar a finals del mes d´abril.

En aquesta nova temporada, els peripatètics estan a punt d´acabar el segon curs de batxillerat. Trobarem un Merlí descol·locat per l´arribada d´una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, el Merlí tornarà a viure sol, cosa que no portarà gaire bé.

La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx.

Amb una primera temporada que va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18.3% de quota i una segona amb 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota, "Merlí" ha estat una de les sèries revelació de TV3, que continua apostant per la ficció amb formats com "Cites", "El crac" o "Nit i dia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema