TV3 ja té entre mans el projecte de ficció que ocuparà la franja de La Riera a partir de la tardor vinent. Segons va explicar ahir el director de la cadena, Jaume Peral, la nova ficció s'estrenarà al setembre i «serà una sèrie urbana, on els exteriors jugaran un paper molt important». La nova aposta per a les sobretaules de la televisió pública catalana és una proposta desenvolupada per Núria Furió -directora argumental- i té com a punt de partida un accident amb la mort d'un personatge que provocarà un retrobament d'antics amics que van coincidir quan estudiaven a l'institut i ara tenen entre 45 i 50 anys. Peral va detallar que Sònia Sánchez serà la directora de la producció, encara sense títol, que buscarà enganxar l'audiència amb trames molt diverses.

Els responsables de TV3 ja treballen amb decorats, càsting, grafisme i localitzacions, a més d'aprofundir en les diferents trames que s'aniran desenvolupant al llarg de la primera temporada. Peral va recalcar que la cadena aspira a arribar al màxim d'audiència amb aquesta nova sèrie. Finalment, va voler fer un reconeixement a la feina feta per La Riera durant les seves set temporades.

Tornar a convèncer l'audiència

D'altra banda, i pel que fa als mals resultats d'audiència registrats des de principis d'any -TV3 ha caigut a la tercera posició, darrere de Telecinco i Antena 3-, Jaume Peral va anunciar que la cadena implementarà mesures a partir del segon trimestre, és a dir, de l'abril, per recuperar espectadors i revertir la situació de «caiguda sostinguda». No obstant això, el director de TV3 no va voler concretar aquestes mesures, en la seva compareixença a la Comissió de Control a la CCMA, malgrat haver estat preguntat sobre això. Per contra, Peral va voler recordar que s'ha format una comissió interna de treball per analitzar les franges horàries en les quals s'ha perdut més audiència, per buscar les solucions adequades.