La nostalgia deixarà de ser la protagonista dels dissabtes a la tarda a Telecinco. ¡Qué tiempo tan feliz!, el format que presentava María Teresa Campos a la cadena des del 2009, s'acomiadarà per sempre de l'audiència el pròxim dissabte 1 d'abril amb un programa especial. El magazín no s'emetrà ni aquest dissabte ni el vinent, dies en els quals ocuparà el seu lloc dos lliuraments pendents del reality Las Campos. El final d'aquest programa d'entreteniment, en el qual María Teresa Campos s'acompanyava de diversos col·laboradors i convidats, arriba després que la cadena de Mediaset retallés la seva durada fa poques setmanes i que eliminés l'edició dels diumenges.

El primer cap de setmana d'aquest mes de març, el programa de la Campos li va passar el testimoni dels diumenges a Pasapalabra -que també té una edició els dissabtes-, un canvi de guió que, segons van explicar llavors fonts de la cadena , responia simplement a les «múltiples ocasions» en què el programa es veia alterat per competicions esportives que ocupaven la seva franja.

El final de ¡Qué tiempo tan feliz! obligarà Mediaset a renegociar el contracte que manté amb María Teresa Campos, per a qui ja se li estan buscant nous projectes. D'altra banda, el grup audiovisual ja està treballant en un nou espai que ocupi la franja a la graella. El programa especial del dissabte 1 d'abril tindrà la presència de molts dels convidats que han passat pel plató al llarg d'aquests gairebé set anys d'emissió.