El thriller de terror Get Out, amb sis nominacions, parteix com el títol favorit per triomfar a la propera edició dels premis MTV Movie Awards, que aquest any s'estenen també al món de la televisió.

Segons la llista publicada per la cadena de televisió, Get Out aspira a emportar-se les estatuetes a la millor pel·lícula de l'any, millor actor (Daniel Kaluuya), millor dolent (Allison Williams), millor actuació còmica (Lil Rel Howery), millor duo (Kaluuya i Howery) i millor lluita contra el sistema.

A part, la nova adaptació de La bella i la bèstia va aconseguir quatre candidatures, mentre que Logan, l'última pel·lícula amb Hugh Jackman en la pell de Lobezno, va obtenir tres nominacions, la mateixa xifra que el drama independent Moonlight i el musical La La Land.

Logan, La bella i la bèstia, Get Out, Rogue One: Una història de Star Wars i The Edge of Seventeen lluitaran pel trofeu a la millor pel·lícula de l'any.

En l'apartat televisiu, la principal favorita és la sèrie de Netflix Stranger Things, amb quatre nominacions: millor sèrie de l'any, millor intèrpret (Millie Bobby Brown), millor dolent (Demogorgon) i millor heroi (Brown). Atlanta, Jocs de trons i This is Us van obtenir tres candidatures cadascuna.

Els MTV Movie & TV Awards es caracteritzen per ser uns guardons molt desenfadats i votats pel públic, que, com que se celebren quan comencen a arribar les grans estrenes de la temporada, solen servir de llançadora i aparador per a algunes de les apostes cinematogràfiques més importants de l'any.

La gala tindrà lloc el proper dia 7 de maig a Los Angeles (EUA), amb Adam DeVine com a presentador.