09 de maig de 2017
09.05.2017
40 Años
40 Años

Nevision i Diagonal TV coproduiran la sèrie «The Barcelona Connection»

La ficció, basada en una novel·la de Tim Parfitt, és un thriller criminal ambientat en la Ciutat Comtal i tindrà 6 episodis

08.05.2017 | 23:12

Les productores independents Nevision, amb seu a Londres, i la barcelonina Diagonal TV coproduiran la nova sèrie televisiva The Barcelona Connection, un thriller criminal ambientat en la Ciutat Comtal.

Segons van informar ahir les dues productores, la ficció, que tindrà 6 capítols, es rodarà en anglès i castellà, i gira al voltant d'un segrest amb motivacions polítiques que té lloc durant la celebració d'una cimera del G20, la primera que té Barcelona com a ciutat amfitriona. En aquest argument hi ha compravenda d'art, assassinats, política i mitjans de comunicació.

Roger Gual, guanyador d'un Goya i responsable del primer llargmetratge de Netflix a Espa-nya, 7 años, s'ha sumat al projecte com a director, mentre que el guionista britànic Alan Whiting ( Titanic) es farà càrrec dels guions de la producció.

The Barcelona Connection parteix de la nova novel·la criminal homònima de Tim Parfitt, antic director de Condé Nast a Espanya i de la divisió de revistes de Planeta a Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook