La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha resolt que Telefónica ha de compensar Vodafone, Telecable i Total Channel pel lloguer dels seus canals de futbol de pagament en concloure que els va cobrar de més en concepte del cost mínim garantit per la distribució de Canal + Liga i Canal + Partidazo de la temporada passada. El cost mínim garantit és una quantitat fixa que la resta d'operadors abonen per cobrir el risc que la companyia assumeixi en exclusiva a l'Estat les competicions de futbol, Fórmula 1 i Moto GP.

La CNMC també reconeix el dret de Telefónica a reclamar quantitats addicionals als seus competidors si els cobra de menys, com en els casos d'Orange i Open Cable. La resolució només pot ser recorreguda a l'Audiència Nacional en un termini de fins a dos mesos.

El 22 d'abril del 2015, la CNMC va autoritzar l'operació de concentració de Telefónica però condicionada que la companyia complís determinats compromisos relatius al mercat de la televisió de pagament, la comercialització majorista de continguts i de canals i a l'accés de la seva xarxa d'Internet.