12 de maig de 2017
12.05.2017
40 Años
40 Años

UManresa acull la segona Media Networking Event de la Catalunya Central

La vicerectora del campus Manresa de la UVic-UCC, Sílvia Mas, serà l'encarregada de fer la rebuda institucional a l'acte

12.05.2017 | 00:04

La Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han organitzat la segona edició de la Media Networking Event de la Catalunya Central, que se celebrarà el dimecres 24 de maig a la UManresa. La trobada s'adreça a periodistes, empreses i emprenedors del sector de la comunicació, proveïdors de serveis de comunicació i empreses de l'entorn multimèdia amb interès a explorar noves oportunitats de negoci. Així es dóna continuïtat a la iniciativa conjunta del CPC i de la UVic-UCC que va començar l'any passat amb una primera edició que es va fer a la UVic i que va aplegar una vintena de persones vinculades al món de la comunicació.

La participació és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament perquè les places són limitades. La trobada s'iniciarà a les 9.30 h a l'edifici FUB2 i l'obrirà Xavier Borràs, technical neuromarketing manager, amb la conferència «Qui està disposat a pagar els teus productes?». Després s'iniciarà el networking.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook