03 de setembre de 2017
03.09.2017
40 Años
40 Años

Kate del Castillo oferirà la seva visió sobre el 'Chapo' en una sèrie documental

La plataforma audiovisual Netflix i l'actriu han anunciat l'acord per la producció de «Cuando conocí al Chapo»

03.09.2017 | 00:10

Kate del Castillo i la plataforma digital nord-americana Netflix han anunciat la sèrie documental i biogràfica Cuando conocí al Chapo: la historia de Kate del Castillo, una producció centrada en la trobada que va mantenir l'actriu mexicana amb el famós narcotraficant de drogues.

Netflix ha revelat en un comunicat que Cuando conocí al Chapo s'estrenarà el proper 20 d'octubre i tindrà tres parts que relataran la versió de l'artista sobre el que ha passat «amb informació exclusiva i material mai abans vist», segons explica la plataforma en el comunicat.

«Com a actriu he tingut la gran oportunitat d'interpretar personatges ficticis dels quals em sento molt orgullosa», ha assenyalat, segons Netflix, Kate del Castillo. «Ara torno, però en una història real, la meva realitat, la meva veritat. Aquest projecte esplicarà l'inici, el perquè i les conseqüències d'acceptar explicar la història d'una de les figures més controversiales del narcotràfic», va afegir la protagonista i productora executiva d'aquest projecte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook