10 de setembre de 2017
10.09.2017
40 Años
40 Años

Torna «Victoria», la sèrie dramàtica de Movistar +, amb la seva segona entrega

En els vuit nous episodis de la temporada, la protagonista intentarà conciliar el paper de mare amb el de reina

10.09.2017 | 07:39

Movistar + estrena avui la segona temporada de Victoria, vuit nous episodis en què la protagonista intentarà conciliar les seves responsabilitats de mare amb les de reina sota la intensa mirada de l'opinió pública britànica.

El segon lliurament d'aquest drama d'època reprèn l'acció sis setmanes després de la fi de la primera, i inclourà en el repartiment l'actriu Diana Rigg, que interpretarà la duquessa de Buccleuch, i Martin Compston, en el paper de l'activista social Robert Traill.

En aquesta nova temporada –dirigida per la productora executiva Daisy Goodwin–, la reina Victòria (Jenna Coleman) haurà de trobar la manera de compaginar «un matrimoni reeixit i una família feliç amb una feina important», segons va explicar el guionista en una nota de la cadena. Els nous episodis també inclouran Emerald Fennell ( Call the Midwife).

La primera temporada, que ja està tota disponible a Movistar +, va aconseguir una gran acollida per part dels espectadors, i es va convertir en la segona sèrie més vista de la plataforma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook