Sevilla va obrir ahir les portes als guardonats amb els 64ens premis Ondas, que per primera vegada han sortit de Barcelona, i l'alcalde de la capital sevillana, Juan Espadas, va advocar perquè la ciutat sigui seu permanent del lliurament d'aquests reconeixements. L'entrega dels guardons es va fer ahir a la nit al palau de congressos Fibes.

La llista de premiats la componen els periodistes Àngels Barceló, Susana Griso, Isabel Gemio i Josep Cuní; el grup Jarabe de Palo i el cantant Alejandro Sanz, les sèries Sé quién eres (Telecinco) i Las chicas del cable (Netflix).

També els actors Javier Gutiérrez i Josep Maria Pou i l'actriu Blanca Suárez: els locutors Javier Peláez, Javi Álvarez i Antonio Martínez; l'espai musical 180º de Ràdio 3 de RNE i els serveis informatius de les emissores de ràdio a Catalunya.

Els Ondas Nacionals de televisió han estat per als espais Aquí la Tierra de RTVE; Ochéntame otra vez: El sueño olímpico de RTVE, Josep Cuní i Xabier Fortes (ex aequo com a millor presentador).