28 de desembre de 2017
28.12.2017
40 Años
40 Años

TV3 suspèn el «Tarda oberta» i ho vincula a «l'impacte de l'IVA»

?La situació «obliga a revisar els plans de producció i d'inversions», afirma la CCMA

27.12.2017 | 23:05

TV3 cancel·larà el magazín Tarda oberta aquest gener, segons han confirmat fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). L'entitat ho ha desvinculat de qüestions d'audiència i ho ha vinculat, en canvi, a la situació econòmica que general «la nova crisi de l'IVA».

Així, segons aquestes fonts, la situació actual a la CCMA provocada per «l'impacte» d'aquesta crisi «obliga a revisar els plans de producció i d'inversions» per al 2018 previstos per a TV3 i Catalunya Ràdio, i a aplicar «diferents mesures» per als pròxims mesos.

En aquest sentit, des de la CCMA s'indica que el conjunt de mesures de reducció de la despesa passarà també per «assumir internament» la producció de diferents espais de la programació. De moment s'està treballant en la proposta que ha de substituir Tarda oberta, un tema que encara «no està tancat».

El programa Tarda oberta està dividit en dues parts, però, segons la proposta dels creadors, amb un sol esperit: l'entreteniment. La primera part del show, que es defineix com un talk-show, la condueix majoritàriament Ruth Jiménez.

La segona part, amb Vador Lladó, es vol construir com un programa d'humor i entreteniment esbojarrat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades