Durant el 2017, més de 75.000 súpers han participat en algun dels concursos del Super3, la xifra més alta de participació des del naixement del club, l'any 1991. Pel que fa als nous socis del club, el 2017 també bat el rècord, ja que s'han assolit més de 53.000 nous súpers, el nombre d'altes més elevat dels últims 12 anys. A més, destaca la gran quantitat de membres que té el Club Super3: al voltant del 40% del total de nens i nenes de Catalunya que tenen entre 0 i 14 anys són súpers, una xifra que tendeix a l'alça.

Més de 200 activitats

Més de 50.000 súpers i les seves famílies han gaudit de les més de 200 activitats distribuïdes pel territori, a les quals els súpers tenen accés de manera gratuïta amb el carnet del Super3. El parc aquàtic Illa Fantasia, l'Aventura del Nautilus, el Museu Egipci de Barcelona o les aigües termals de Caldea són exemples de la diversitat d'activitats i temes.

Una altra xifra important és la de més de 56.000 súpers que han fet ús dels cupons d'aniversari que reben a casa de part del Super3, conjuntament amb una felicitació dels personatges i dibuixos del canal. Entre tots els cupons regalats, destaquen les visites al Tibidabo, als Cinemes Full i al Zoo de Barcelona.

El 2017 ha estat l'any de més presència al territori de la família del Super3, amb més de 20 sortides des del gener fins al desembre, que inclouen accions a Vic, Girona, València, Calonge, Pineda de Mar o Lleida, entre molts altres municipis de Catalunya.

El format «Supermogudes», en què membres de la família visiten col·lectius de súpers que fan activitats relacionades amb els valors i continguts del Super3, ha concentrat moltes d'aquestes sortides a poblacions com Tàrrega, Santa Maria d'Oló, Guissona o Sant Fruitós de Bages. Així mateix, les visites a hospitals catalans, que la coneguda família televisiva fa de la mà dels Pallapupas, els ha dut a hospitals de Sabadell, Tarragona o Sant Joan de Déu a Barcelona, entre d'altres.

També és important la presència de la família del Super3 a les «Supercurses» que han promogut l'esport en família a tot el país. Aquest any 2017, amb rècord de presència en el territori, s'ha tancat amb la visita del Pau, el pare de la família, a tres biblioteques (de Granollers, Sant Feliu de Llobregat i Reus).