RTVE ha començat el rodatge de La otra mirada, nova sèrie produïda en col·laboració amb Boomerang TV. L'enregistrament es farà al llarg dels propers mesos a Madrid i a Sevilla. La ficció, que s'emetrà en prime time, està ambientada en una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla dels anys 20 i tindrà exteriors i interiors naturals, que recrearan la ciutat durant aquesta època.

El repartiment de la ficció, encapçalat per Macarena García, Patricia López Arnaiz, Ana Wagener i Cecilia Freire, també inclou Begoña Vargas, Lucía Díez, Elena Gallardo, Abril Montilla, Carla Campra i Paula de la Nieta, joves intèrprets que donen vida a les alumnes de l'acadèmia. La otra mirada està dirigida per Luis Santamaría, Fernando González Molina, Miguel del Arco i Pablo Guerrero.

Ambientada en una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla dels anys 20, la producció mostrarà un centre d'ensenyament aferrat a una forma indestructible de fer les coses i a les tradicions pròpies de la ciutat i dels temps. Tot aquest univers i els seus pilars trontollen amb l'arribada d'una nova professora, amb una forma molt diferent de veure les coses, i que ve amb un objectiu secret relacionat directament amb l'acadèmia. D'aquesta manera, La otra mirada serà, sobretot, el viatge d'un grup de dones (joves i adultes) a la recerca de la seva pròpia independència.