n El diari The New York Times i el setmanari The New Yorker han estat guardonats amb el premi Pulitzer de Servei Públic 2018 per haver destapat «depredadors sexuals rics i poderosos, incloent-hi un dels productors més influents de Hollywood», Harvey Weinstein. Més de vuitanta de dones el van denunciar, entre aquestes Rosanna Arquette, Salma Hayek, Angelina Jolie, Uma Thurman i Mira Sorvino.

En la categoria de Periodisme Internacional, l'agència de notícies Reuters ha estat premiada per un reportatge especial que va revelar les connexions entre el polèmic president de Filipines, Rodrigo Duterte, i esquadrons de la mort de la policia del país. L'agència també ha estat reconeguda per una producció fotogràfica.

També han estat guardonats, en Breaking News, el diari The Press Democrat de Santa Rosa (Califòrnia) per la cobertura dels focs de l'octubre; en periodisme d'investigació, The Washington Post per revelar acusacions de conductes sexuals inapropiades contra el candidat republicà, Roy Moore, entre d'altres.