n El grup Atresmedia i i la plataforma Netflix, juntament amb la productora Vancouver Media, han arribat a un acord a Espanya per a la producció internacional de la tercera temporada de la sèrie La casa de papel. D'aquesta manera, la sèrie original d'Atresmedia emprèn ara una nova etapa en el pagament per tot el món de la mà de Netflix, que produirà els nous capítols. L'anunci arriba poc després que Netflix donés a conèixer que La casa de papel s'ha convertit en la sèrie en llengua extrangera més vista de la seva plataforma de continguts.

Creada per Álex Pina, la sèrie està dirigida per Jesús Colmenar, Àlex Rodrigo, Alejandro Bazzano i Miguel Ángel Vivas. Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Paco Tous, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Grèvol, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko Peric, Fran Morcillo o Kiti Mánver conformen l'elenc principal.

La sèrie ha rebut nombrosos guardons tant dins com fora d'Espanya, com el premi a Millor sèrie espanyola i el Premi especial del públic al Festival Internacional de Luchon (França), els premis a Millor ficció nacional i Millor direcció al Festival de Televisió de Vitòria (FesTVal), el premi Iris a Millor guió, el premi Fotogramas de Plata com a Millor sèrie espanyola o el premi del Festival MiM Sèries a la Millor direcció.