n La cadena de pagament HBO ha anunciat en un comunicat la renovació de Westworld, una de les seves sèries estrella, per a una tercera temporada. «Ha estat un plaer extraordinari treballar amb els excepcionalment talentosos Jonathan Nolan i Lisa Joy (creadors del format), així com el magnífic grup d'actors i equip tècnic», ha indicat Casey Bloys, president de la cadena. «Des de la inspirada narració, passant per l'increïble aspecte visual, estem desitjant comprovar on ens porta el següent capítol», ha afegit.

Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jimmi Simpson, Jeffrey Wright, James Marsden i Tessa Thompson són els protagonistes d'aquesta sèrie de ciència ficció, la primera temporada de la qual va rebre fins a 22 nominacions als Emmy, de les quals se'n va endur fins a cinc. La segona temporada de la producció, que per a molts apunta a ser la successora de Juego de Tronos com a gran joia d'HBO, es va estrenar tot just el 22 d'abril passat.

Wood encarna Dolors Abernathy, la androide més veterana dins un parc d'atraccions amb aspecte del Far West on cada anhel humà, noble o depravat pot ser saciat. Els humans s'hi entretenen complint les seves fantasies, fins que els robots comencen a prendre consciència de si mateixos, ja que aprenen a recordar, improvisar i actuar pels seus interessos.