A més de l'esperat casament d'Amy i Sheldon, l'onzena temporada de 'The Big Bang Theory' ha regalat un dels moments més anhelats pels fans: la trobada de Sheldon amb el seu germà George, interpretat per Jerry O'Connell.

((Atenció: aquesta notícia conté spoilers))

En el penúltim episodi de la temporada, titulat The Sibling Realignment, Sheldon truca a George per convidar-lo a les noces, però aquest ha gravat un missatge al contestador deixant clar que no tornarà la trucada, així que el científic decideix anar a Texas, acompanyat de Leonard, per convidar al seu germà en persona.

Quan arriben, Sheldon descobreix que George no és el perdedor que ell creia, ja que és l'amo de Mr. Tire, una cadena milionària de venda de llantes. Els germans discuteixen i George li diu a Sheldon que només assistirà al casament amb la condició que l'hi demani amablement. El científic accepta, però George es burla d'ell.

Els conflictes aviat surten a la llum, i George explota assegurant que va haver de sacrificar-se per la família quan el seu pare va morir perquè Sheldon tingués tot el que necessitava. El científic se sent culpable i li demana perdó. Finalment, tots dos es reconcilien i George accepta la invitació a l'enllaç.

Entre els 'cameos' del casament també hi seran Kathy Bates interpretant a la mare d'Amy, Laurie Metcalf com la mare de Sheldon i Courtney Henggeler donant vida a la seva germana Missy. El que segueix sent un misteri és el paper que interpretarà l'estrella de 'Star Wars' Mark Hamill, qui es rumoreja que podria oficiar la cerimònia.

L'últim episodi de l'onzena temporada s'emetrà el 10 de maig. La sèrie tornarà amb la que serà la seva dotzena i, probablement, darrera temporada.