11 de maig de 2018
11.05.2018
40 Años
40 Años

La periodista Victoria Prego rep el Premi Nacional de Televisió

La veterana comunicadora ha estat distingida per les «aportacions tan valuoses» que ha fet al llarg de la seva trajectòria

11.05.2018 | 00:16

n La periodista Victoria Prego va ser guardonada ahir amb el Premi Nacional de Televisió corresponent a l'any 2018, segons va anunciar el ministeri d'Educació, Cultura i Esport, que concedeix aquest guardó, dotat amb 30.000 euros. El jurat ha volgut reconèixer a Victoria Prego «una trajectòria periodística exercida en tot tipus de mitjans de comunicació, especialment a la televisió però també en premsa, ràdio i nous suports digitals».

Segons va destacar el jurat en un comunicat, el seu treball en diferents facetes informatives va tenir «aportacions tan valuoses», entre moltes altres, com la sèrie documental en què va explicar la Transició Espanyola que va aconseguir, al seu dia, grans audiències i una extraordinària difusió en DVD i que és matèria didàctica en el món educatiu.

El jurat ha estat presidit pel director general d'Indústries Culturals i del Llibre, Óscar Sáenz de Santa María, i com a vicepresident ha actuat el subdirector general d'Indústries Culturals i Mecenatge, Borja Álvarez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook