n El veterà concurs Saber y Ganar celebra avui la seva edició número 5.000 després de prop de 21 anys d'emissió a La 2 de Televisió Espanyola, i per això el programa presentat per Jordi Hurtado tindrà la participació de sis cares conegudes de la corporació pública, i els guanys que obtinguin es destinaran a una causa benèfica.

Segons ha informat RTVE, els sis concursants seran Roberto Leal, presentador d' España Directo, Bailando con las estrellas i Operación Triunfo; Mònica López, directora del departament de Meteorologia de TVE; Francine Gálvez, presentadora de Tribus viajeras de La 2; Miguelillo, el mag que recorre Espanya amb el programa Un país mágico; la cantant i actriu d'origen cubà Lucrecia, presentadora de Los Lunnis, i l'actor José Mota.

Així, a partir de les 15.25 hores, els sis personatges experimentaran què senten en ser un concursant de Saber y Ganar i s'enfrontaran a les preguntes formulades per Jordi Hurtado, Pilar Vázquez i Juanjo Cardenal. Viuran moments molt divertits i també màgics amb Miguelillo, que farà alguns dels seus jocs. Els guanys del programa 5.000 aniran destinats a una causa benèfica i la parella que obtingui la puntuació més alta elegirà a quina institució dóna el premi.

Saber y Ganar emetrà també a les 15.05 hores un documental especial previ al concurs que segueix un grup de concursants cèlebres del programa.