23 de juny de 2018
23.06.2018

TV3, Catalunya Ràdio i La Xarxa seguiran la temporada castellera

L'acord signat amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya té l'objectiu de promoure el coneixement dels castells

22.06.2018 | 23:46

n La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i La Xarxa de Comunicació Local van firmar ahir l'acord de col·laboració per a la difusió audiovisual de la temporada de castells d'enguany. L'acord permet continuar la difusió de l'activitat castellera, i les tres parts renoven el compromís de treballar per la projecció dels castells, a través de les transmissions televisives de les diades i dels programes de seguiment de l'actualitat castellera. A més, s'ha posat en marxa una nova plataforma de distribució de continguts, Xala!, dedicada a la difusió en directe i sota demanda de continguts castellers.

TV3 oferirà els resums de les sis diades més importants del calendari casteller, a més del concurs de castells de Tarragona. El 3/24 emetrà un resum setmanal de les principals diades, el diumenge a la nit. Els dijous, el 33 oferirà Quarts de nou, que arriba a la 14a temporada, amb Agustí Forné. I l'informatiu casteller 3 rondes obre diumenge temporada a Catalunya Informació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook