n Aquesta nit, a les 22 h, abans de la transmissió de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, TV3 estrenarà el documental Cap Roig, una història d'amor que va succeir a tocar de Calella de Palafrugell, al castell i als jardins de Cap Roig, als anys 20 del segle passat. Per poder fer-lo, s'ha tingut accés a un arxiu inèdit valuosíssim de fotografies i, sobretot, de pel·lícules en color dels anys trenta fins als setanta del segle passat, que per primer cop veuen la llum.

Els protagonistes de la història són dos personatges aristocràtics, l'anglesa Dorothy Webster i el coronel rus Nicolau Woevodski, que van dur a terme un projecte molt ambiciós: aixecar un castell medieval i uns jardins únics davant del mar. L'espectador podrà conèixer, a més, l'interior de l'edifici.

52 anys d'havaneres

Com cada any, TV3 oferirà una nit especial dedicada a la 52a cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell. A partir de les 22.40 h, Lluís Marquina i Míriam Riau presentaran en directe les actuacions d'aquesta edició, enguany dedicades als compositors Ricard Viladesau i José Luís Ortega Monasterio, autor d' El meu avi.