n El Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) lliurarà avui els Premis Nacionals de Cultura 2018. El canal 33 emetrà la cerimònia d'entrega dels guardons des del teatre Zorrilla de Badalona. Els premis reconeixen la trajectòria i el talent de quatre entitats i sis creadors del país en l'àmbit de la cultura.

La cerimònia serà encapçalada pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat pel president del CoNCA, Carles Duarte, el president del Parlament, Roger Torrent, l'alcalde de Badalona, Álex Pastor, i la consellera de Cultura, Laura Bor-ràs.

Els Premis Nacionals de Cultura 2018 reconeixen la trajectòria i el talent de quatre entitats i sis creadors del país: el magazín digital Catorze, el Centre de Titelles de Lleida, la Fundació Festa Major de Gràcia, la Fundació Pau Casals, així com els escriptors Jordi Pàmias i Valentí Puig, els directors d'escena Josep Anton Codina i Albert Vidal, l'artista visual Fina Miralles i l'il·lusionista Hausson (Jesús Julve).

L'acte de lliurament dels premis serà presentat pels actors badalonins Lluís i Marta Marco i retransmès en diferit pel 33.