n Regió7 amplia la seva oferta informativa amb el nou servei de newsletter, amb el qual els lectors poden rebre, si així ho desitgen, les notícies més rellevants i exclusives de l'actualitat directament al correu electrònic.

L'accés a aquest servei és gratuït i tan sols requereix ser un usuari registrant de www.regió7.cat i activar l'opció de rebre newsletters. D'aquesta manera, li enviarem cada dia al correu electrònic les notícies més destacades de l'actualitat i s'assabentarà abans que ningú de les alertes informatives d'última hora.

Si encara no s'és usuari registrat de Regió7, apuntar-s'hi és molt senzill. Només cal triar les newsletter que es volen rebre i donar-s'hi d'alta per mitjà del correu electrònic. A partir d'aquí es comença a rebre diàriament el butlletí informatiu del diari i/o aquelles newsletter que s'han triat.

Si ja està registrat al diari, només cal iniciar la sessió i apuntar-se al butlletí que es desitgi. L'oferta de newsletter es veu en accedir a https://www.regio7.cat/newsletters/.

Un cop completat el registre cal revisar la bústia d'entrada del cor-reu electrònic per validar el missatge que li haurem enviat i començar a disposar del servei.

Paral·lelament, Regió7 continua oferint el servei de notícies a través de WhatsApp. Amb aquest servei gratuït els lectors poden rebre al telèfon mòbil les notícies més destacades del dia. Per disposar-ne cal guardar el nostre número als contactes -679 30 92 89- i enviar un missatge per WhatsApp amb el nom i cognoms.