La segona temporada de 'Stranger Things' ha obtingut 12 nominacions als premis Emmy 2018, entre elles la de Millor actor secundari per a David Harbour pel seu paper de Jim Hopper. I precisament ha estat aquest intèrpret qui ha revelat alguns detalls de l'esperada tercera entrega, que es troba en ple rodatge.

"Si ets un veritable fan de 'Stranger Things' i realment vols saber què passarà, jo veuria totes les grans pel·lícules que es van estrenar el 1985; n'hi ha moltes. Estem fent una temporada específica d'aquest any, així que s'ho podran veure referències", ha assegurat Harbour en una entrevista de 'Deadline'.

"Estem experimentant molt aquesta temporada, i estem assumint riscos, i espero que ens donin beneficis, però són riscos. Ens endinsem en territoris en què mai hem estat abans, i és emocionant", afegeix l'actor.

"Vam viure uns episodis més suaus amb Jim en la segona temporada. En ella, ell estava treballant amb els seus instints paternals i entenent una responsabilitat que era més gran que ell, i crec que una de les coses que ens vam perdre de la primera temporada va ser aquest home, que entra a les instal·lacions del govern i colpeja la gent a la cara. Ell no és un idiota, però s'assembla una mica a un personatge de Colombo ", diu l'intèrpret sobre el seu personatge.

Els detalls de la trama es mantenen en secret, però, la tercera temporada de vuit episodis comptarà amb un altre salt de temps, reprenent-se a l'estiu de 1985. Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp, Cara Buono, Dacre Montgomery i Sadie Sink tornaran en aquesta temporada de la ficció de Netflix.