n Després de l'estrena de La transmissió d'en Torquemada - La TdT a Tànger, en el primer partit oficial del Barça aquesta temporada, ara és el torn de la presentació de l'equip davant la seva afició, en el Trofeu Joan Gamper. La TdT començarà la transmissió a les 17 h, una hora i quart abans del partit que disputarà el FC Barcelona d'Ernesto Valverde contra el Boca Juniors argentí.

El director i productor executiu de La TdT, Ricard Torquemada, lidera l'equip de professionals que fa possible les transmissions dels partits oficials del Barça d'aquesta temporada. Un equip que incorpora Bernat Soler a la narració i que també compta amb Marta Carreras al micròfon autònom. A més, al laboratori es tractaran les dades i les estadístiques des d'una nova mirada, amb Carles Domènech com a protagonista.

En l'edició de l'any passat del Trofeu Joan Gamper, el Chapecoense brasiler va ser el rival convidat i el FC Barcelona es va imposar amb un resultat de 5-0, amb gols de Deulofeu, Busquets, Messi, Luis Suárez i Denis Suárez.