La quarta entrega de la sèrie Outlander ja té data d'estrena. Serà el 4 de novembre i tindrà 13 capítols, com ja és habitual des de la segona temporada. S'espera que Movistar+ emeti la temporada només un dia després que el canal nord-americà Starz.

També s'ha publicat el tràiler de la quarta edició, i permet fer-se a la idea què passarà en aquesta trepidant sèrie protagonitzada per Caitriona Balfe y Sam Heughan i basada en la saga de novel·les Outlander, de Diana Gabaldon. En aquesta entrega, Jaime i Claire intentaran adaptar-se a l'Amèrica colonial i aprofitaran les seves circumstàncies després d'un naufragi ocorregut al final de la tercera temporada.

Nous personatges i trames

Amb l'arribada de la nova entrega, es podia intuir que la sèrie patiria canvis considerables. Per exemple, Ed Speleers, conegut per Downton Abbey o pel seu paper protagonista a Eragon, serà el pirata Stephen Bonnet. A més, l'actriu i cantant Maria Doyle Kennedy encarnarà una nova tia de Jamie. La resta de repartiment el completen Billy Boyd, Caitlin O' Ryan, Simona Brown, Natalie Simpson i Tim Downie.