15 de setembre de 2018
15.09.2018

EXPOSICIÓ 40 ANYS REGIÓ7 | PUIGCERDÀ


Un dels personatges de «Modern Family» morirà en la nova temporada

Els nous capítols s'estrenaran a final de setembre, i a banda de riures també hi haurà plors, segons el cocreador de la sèrie

15.09.2018 | 00:18

n A pocs dies perquè comenci la desena temporada de la sèrie Modern Familiy, el seu cocreador Christopher Lloyd va anunciar ahir en una entrevista a Entertainment Weekly que un dels «personatges importants» de la comèdia morirà. «Aquesta temporada tractarem algunes experiències vitals molt importants», va explicar Lloyd. A més, el creador de la popular ficció va justificar i raonar la seva decisió: «La mort és sens dubte un tema que les famílies han de tractar, i en la televisió no és fàcil de fer, perquè és un tema complicat. Sembla, però, inusual que una família no passi per això».

Lloyd no va entrar en detalls sobre quin personatge morirà, si es tracta d'un dels membres principals de la família, però promet que és un «personatge significatiu». La mort serà un «esdeveniment commovedor que tindrà repercussions en diversos episodis», va afegir. La desena temporada, que s'estrenarà a final de setembre, és l'última assegurada per contracte. Segons Lloyd, «hi ha bona voluntat» per totes les parts perquè la sèrie continuï.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook